Krajalnica do kapusty

https://neoproduct.eu/gr/hallu-motion-enas-apotelesmatikos-tropos-gia-na-apallageite-apo-haluks-xwris-xeiroyrgikh-epembash/

W sklepach także w polach domowych bardzo często zachodzi potrzeba pokrojenia czegoś w pewne, cienkie plastry. Traktuje to przede każdym wędlin, serów i pieczywa, jednak zdarza się, że krajalnica bywa wykorzystywana zarówno do innych celów, na model do cięcia warzyw czy produktów, gdy potrzebujemy ich w twarze cienkich plasterków.

W relacje z tego, co pragnę kroić na krajalnicy, jest ona dostarczona w określone ostrze - dobre lub ząbkowane. Ząbkowane poświęcone jest do cięcia pieczywa, co umożliwia łatwo "wgryźć się" w jego strukturę i przynosi równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmianie gdy należy o wędliny czy sery, zależy nam zwłaszcza na małych, równych plastrach, które wycina się sprawnie i bez dodatkowego wysiłku. Do tego planu używamy krajalnicy z lekką, ale bardzo silną krawędzią, która idealnie radzi sobie z zdrowymi, kiedy również dużo małymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to precyzyjna maszyna do cięcia, polecana szczególnie do pokoi gastronomicznych i do sklepów. Jest polecana przez producenta ze względu na naszą wysoką wytrzymałość i możliwość obsługi. Dzięki tym cechom każdy, po wstępnym szkoleniu z zakresu zaufania oraz higieny pracy, może rozpocząć do rzeczy z krajalnicą i proponować naszym klientom wędliny czy sery pokrojone w proste plastry. Krajalnice silnych właściwości pozwalają na krótkie uporanie się z pokrojeniem sporej kwot wędlin czy serów, przy niewielkim koszcie funkcji i odporności pracownika. Taka krajalnica w interesie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki kiedyś poświęcano na krojenie produktów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, kiedy toż jest proszone na dowód w przypadku szynek surowych, które jada się tylko w plasterkach grubości bibułki.